Schoenmakers Gilde

Zonder Twijfel de beste verzorging voor uw schoenen!

Dragers van de betere schoenen weten dat reparatie van het favoriete paar heel veel zorg, aandacht en vakmanschap vergt. En zij weten ook dat daardoor elke reparatie een eigen karakter krijgt.

Een perfect concert vraagt om een goede partituur, een ervaren orkest, de juiste ruimte en een dirigent die in staat is al de ingrediënten op de juiste wijze tot elkaar te brengen. Een perfecte schoenreparatie vraagt om het juiste materiaal, groot vakmanschap en een Meester Schoenmaker, die als een dirigent ervoor zorgt dat de unieke combinatie ontstaat waardoor uw schoenen weer in perfecte staat komen.

Om als Gilde Schoenmaker erkend te worden moet hij een strenge keuring doorstaan. Begrijpelijk dat een Meester Schoenmaker zich pas zo mag noemen als hij zijn kennis en kunde heeft bewezen.

Hoe meer aandacht en vakmanschap er in een reparatie gaan, hoe beter het resultaat. Dat er daardoor een iets ander prijskaartje aan het product hangt is duidelijk, maar iemand die prijs stelt op kwaliteit heeft dat er graag voor over.

Er zijn maar betrekkelijk weinig goede ambachtelijke schoenmakers en in dat gezelschap is de Gilde Schoenmaker de top. Dat komt omdat er bij de reparatie's geen consessie wordt gedaan aan het verwerkte materiaal, alle aandacht is voor de schoen en het loopkomfort.